Před pokládkou vinylové podlahy je nejdřív podstatné zajistit rovný podklad bez prasklin a spár, který je srovnaný samonivelační stěrkovací hmotou.

Teprve poté se rovný povrch položí speciální podložka pod vinylové podlahy. Tato podložka pod vinylovou podlahu zajistí dlouhou životnost podlahy a současně funguje jako zvuková i tepelná izolace. Na tuto podložku se následně pokládají vinylové dílce, které drží pohromadě systémem Click.

Nabízíme podlahové dílce, které mají vysokou odolnost proti poškrábání, opotřebení a vlhkosti, příjemný povrch, nízká hladina kročejového hluku a snadná údržba. Záleží pouze na vás, jaké provedení a barbu vinylové podlahy zvolíte.

Prostor okolo stěn je doplněný podlahovými lištami. Ty esteticky skryjí konce podlahy. K podlahovým dílcům nabízíme ve stejném dekoru i lišty, rohy, spojky a koncovky. Je potřeba počítat s délkou lišty 2,5 m a podle potřeby vzít správný počet rohů, spojek a koncovek.

Když si necháte položit podlahu od nás, my se o vše postaráme. Navíc u nás ušetříte až 6% DPH. Máte nějaké dotazy ohledně vinylové podlahy? Neváhejte se na nás obrátit.